حرفه ای شدن بهترین راهکار غلبه بر محدودیت است
حرفه ای شدن بهترین راهکار غلبه بر محدودیت است

دکتر احمد روستا مدرس دانشگاه شهید بهشتی که در نخستین کنفرانس ملی کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت سخن ‌می‌گفت : بهترین و مناسب‌ترین راهکار برای غلبه بر محدودیت در بازار کار و اشتغال حرفه‌ای شدن است .

دکتر روستا ریشه خلاقیت را در محدودیت دانست و افزود: افرادی که دارای محدودیت هستند عمدتا" افرادی خلاق می‌باشند.

وی با بیان اینکه محدودیت مانع پیشرفت نیست بر شناخت معلولان از شرایط خود تاکید کرد و افزود: معلولان با پذیرش محدودیت های جسمی و شناخت آن می‌توانند موفقیت های خوبی کسب نمایند.

مدرس دانشگاه شهید بهشتی تشخیص محدودیت و مدیریت آن توسط معلولان را عنصر پیشرفت آنان خواند و افزود :معلولان  با تعریف، دسته بندی و شناخت محدودیت ها می توانند راهکارهایی برای غلبه بر محدودیت پیدا کنند.

این مدرس دانشگاه کارآفرینی و بازاریابی را دو روی سکه خواند و اظهار داشت :در این مدل یک ایده تبدیل به پدیده و سپس نتیجه و فایده ای مادی و معنوی را با خود به همراه خواهد داشت.

دکتر روستا مدیریت ارتباط فراگیر را عامل مهمی در پیشبرد اهداف کار و توسعه ی اشتغال در دنیای معاصر عنوان کرد و افزود : مدیریت، مزیت، خلاقیت و مطلوبیت چهار عنصر اساسی است که در رفع محدودیت موثراند.