نخستین کنفرانس کلی کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت آغاز شد
نخستین کنفرانس کلی کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت آغاز شد

نخستین کنفرانس کلی کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت با خیر مقدم رئیس هیات مدیره مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد، مهندس میرزاخانی  ساعتی پیش آغاز شد.

مهندس احمد میرزاخانی در افتتاحیه این کنفرانس اعلام کرد آموزش های فنی و حرفه ای به معلولان در جهت توانبخشی اصلی ترین هدف ماست که برای رسیدن به آن برنامه های آموزشی متناسب با اشتغال در این مجموعه تدوین شده است.

وی ادامه داد در طول 30 سال خدمت پیش از 5000 نفر در این مجموعه کار آموخته اند و موسسات فنی و حرفه ای متعددی در سراسر کشور تاسیس کرده ایم همچنین شرکت های تعاونی  نیز تشکیل شده که البته در این زمینه به موفقیت هایی دست یافتیم اما همین تجربه راهکارهای خوبی برای آینده پیش روی ما گذاشت.

میرزاخانی افزود آنچه در دنیای امروز مطرح است توانبخشی مبتنی بر جامعه است و ما در مجتمع رعد با در نظر گرفتن همین محور به آموزش حقوق اجتماعی، مهارت های زندگی، گفتاردرمانی، فیزیوتراپی و همچنین آموزش خانواده معلولان پرداخته ایم.

میرزاخانی تاکید کرد: تاسیس مرکز علمی کاربردی برای توانیابانی که امکان و علاقه ی  ادامه تحصیل دارند با هدف آماده سازی بیشتر این افراد برای ورود به جامعه و بازار کار بود.

وی در پایان تصریح کرد آنچه ما در رعد تجربه کردیم آموزش منجر به اشتغال بود اما می خواهیم هدفی بلندتر یعنی آموزش برای زندگی بهتر داشته باشیم.