محرومیت ملزوم محدودیت های جسمانی نیست
محرومیت ملزوم محدودیت های جسمانی نیست

فیرزوه صابر مدیرعامل بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان در نخستین کنفرانس ملی کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت گفت: معلولان بخاطر محدودیت های شان همواره به سمت محرومیت و فقر بیشتر می روند اما جامعه باید بداند این محرومیت ملزوم معلولیت نیست و این افراد نیز می توانند از رفاه مالی و اجتماعی برخوردار باشند.

فیرزوه صابر با اعلام اینکه بیش از سه میلیون معلول شدید و متوسط در کشور وجود دارد گفت: سازمان بهزیستی اعلام کرده اگر امکانات این سازمان ده برابر هم شود همچنان قادر به پاسخگویی نیاز های جامعه معلولان نیست .

وی با تاکید بر شکل گیری شبکه  نهادهای  مدنی ادامه داد این شبکه ها به عنوان یک معماری اجتماعی ضمن حفظ استقلال سازمان ها باعث توسعه ارتباطات و مشارکت در اطلاعات و همچنین یافتن  راه های چانه زنی با کانون های قدرت می شود.

صابر افزود: برای فعالیت هرچه بهتر این شبکه ها لازم است نهادهای مدنی عضو، تعامل داشته، نیاز ها و اهداف مشترک خود را تعریف کرده و پس از آن به تحلیل وضع موجود بپردازد.

وی ادامه داد: کاهش شکاف میان منابع دولتی و تقاضای جامعه معلولان به ائتلاف نهادهای مدنی و کارآفرینان اجتماعی است.