مدرسه سازی از زیرساخت های توسعه پایدار کشور است
مدرسه سازی از زیرساخت های توسعه پایدار کشور است

محمد رضا حافظی رئیس جامعه  خیرین مدرسه ساز در کنفرانس ملی کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت در خصوص لزوم مشارکت اجتماعی در بهبود زیرساخت های علمی کشور گفت: مدرسه سازی و نوسازی مدارس یکی از اصلی ترین زیر ساخت های اصلی توسعه پایدار کشور است.

محمد رضا حافظی با اشاره به انگیزه شخصی خود در ورود به امر مدرسه سازی عنوان کرد: بعد از مرگ فرزندم متوجه اقدامات خیر خواهانه او شدم و همین مسئله من را به سمت مدرسه سازی سوق داد برخی بحران ها در زندگی منجر به تحول های اساسی در انسان می شود.

وی افزود با ایجاد تشکل خیرین مدرسه ساز موفق به ساخت بیش از سی درصد مدارس فعلی کشور شدیم. تعداد خیرین مدرسه ساز در کشور به پانصد و پنجاه هزار نفر رسیده است.

وی همچنین اعلام کرد اهمیت حفظ زبان، ملیت و فرهنگ ایرانی ما را برآن داشت تا برای ساخت مدارس ایرانی در خارج از کشور اقدام کنیم و تا کنون صد خیر در این زمینه مشغول بکار شدند.