گرایش کارآفرینی اجتماعی در دانشگاه تهران ایجاد می شود
گرایش کارآفرینی اجتماعی در دانشگاه تهران ایجاد می شود

دکتر محمدرضا زالی رئیس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران در مراسم افتتاحیه کنفرانس ملی کارآفرینی در حوزه معلولیت گفت: کارآفرینی اجتماعی زاییده امروز و دیروز نیست و پیشینه آن به بنیاد های نیکوکارانه قدیم بازمی گردد.

دکتر محمدرضا زالی ادامه داد : امروزه کارآفرینی اجتماعی به موضوعی مهم در دانشگاه تبدیل شده و شاخص کارآفرینی اجتماعی در ایران 4/1 است.

وی تاکید کرد: بین توسعه کشور و کارآفرینی اجتماعی رابطه ای مستقیم وجود دارد و همین مسئله نشان دهنده اهمیت کارآفرینی اجتماعی است .

زالی افزود: دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران اولین دانشکده کارآفرینی در خاورمیانه و همچنین جهان اسلام است و با وجود محدودیت های فیزیکی تلاش می کند برای بسط و توسعه ی این مفهوم در جامعه قدم بردارد.

این عضو هیات علمی دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه کارآفرینی اجتماعی بسیار مهمتر از کارآفرینی اقتصادی است اعلام کرد: دانشکده کارآفرینی در تلاش است گرایش کارآفرینی اجتماعی را در مقطع کارشناسی ارشد ایجاد کند تا از این طریق گامی در جهت گسترش این مفهوم در جامعه بردارد.