شرکت کنندگان گرامی نخستین کنفرانس کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت

گواهی های شرکت کنندگان گرامی نخستین کنفرانس کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت آماده است.

29 آبان 1393

قرار دادن گزیده سخنرانی های سخنرانان بر سایت

به اطلاع می رساند گزیده سخنرانی سخنرانان در سایت بارگزاری شده است

24 آبان 1393

گزارش تصویری کنفرانس ملی کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت

گزارش تصویری از نخستین کنفرانس ملی کارآفرینی اجتماعی که به مدت یک روز در مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد برگزار شده است .

05 آبان 1393

اختامییه کنفرانس ملی کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت برگزار شد

مراسم اختتامیه کنفرانس ملی کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صدیقه اکبری مدیرعامل و اعضای هیات مدیره مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد و جمعی از فعالان حوزه کارآفرینی اجتماعی برگزار و تجلیل از برترین‌های کارآفرینی اجتماعی در سالن همایش مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد برگزار شد.

01 آبان 1393

کارآفرینی اجتماعی زمینه ای برای کارآفرینی اقتصادی است

مدیرعامل شرکت توان همگام با تاکید برلزوم تعهد در جامعه گفت: پویایی هر جامعه ای به تعهد متقابل اعضای آن و همچنین مشارکت در انجام این تعهد وابسته است.

بازدهی کاری افراد معلول بیشتر از افراد عادی است

مدیرعامل شرکت فیروز با تاکید بر لزوم اجرای قوانین حمایت از اشتغال معلولان گفت: مشکل بیکاری معلولان با فعالیت خیریه ها حل نمی شود و برای رفع این مشکل به اجرای قوانین وضع شده توسط دولت نیاز داریم.

پشتیبانی کار بهترین روش برای اشتغال معلولان است

مدیر مرکز توانبخشی میسا در کشور سوئد با اشاره به بستر مناسب ایران برای پیشرفت کارآفرینی بر لزوم بکارگیری روش پشتیبانی کار در اشتغال معلولان تاکید کرد.

محرومیت ملزوم محدودیت های جسمانی نیست

معلولان بخاطر محدودیت های شان همواره به سمت محرومیت و فقر بیشتر می روند اما جامعه باید بداند این محرومیت ملزوم معلولیت نیست و این افراد نیز می توانند از رفاه مالی و اجتماعی برخوردار باشند.

مدرسه سازی از زیرساخت های توسعه پایدار کشور است

مدرسه سازی و نوسازی مدارس یکی از اصلی ترین زیر ساخت های اصلی توسعه پایدار کشور است.

حرفه ای شدن بهترین راهکار غلبه بر محدودیت است

دکتر احمد روستا در نخستین کنفرانس ملی کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت : حرفه ای شدن بهترین راهکار غلبه بر محدودیت است .

تفاوت های فیزیکی ملاک سنجش قرار نگیرد

دکتر حسین خنیفرعضو هیات علمی دانشگاه تهران با تاکید بر وجه اقتصادی دین اسلام اعلام کرد همانطور که در دین مبین اسلام بارها مطرح شده جسم انسان در برابر عقل او ارزشی ندارد و توانایی های عقلی و شعوری است که هویت وی را می‌سازد.

هدف تاسیس مجتمع نیکوکاری رعد آموزش معلولان برای بازگشت به کار و جامعه است

رئیس کنفرانس ملی کارآفرینی اجتماعی :هدف تاسیس مجتمع نیکوکاری رعد آموزش معلولان برای بازگشت به کار و جامعه است.

تحولات اجتماعی سی سال گذشته به اندازه سیصد سال کار اقتصادی بوده است

رئیس کنفرانس ملی کارافرینی اجتماعی در حوزه معلولیت با اعلام اینکه امکانات فعلی کشور پاسخگوی نیاز معلولان نیست گفت: امیدواریم کنفرانس امروز شروع راهی برای توسعه کارآفرینی اجتماعی در کشور باشد.

هفت مقاله در کنفرانس کنفرانس ملی کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت ارائه می شود

دبیرعلمی کنفرانس ملی کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت محورهای علمی این کنفرانس را اعلام کرد.

گرایش کارآفرینی اجتماعی در دانشگاه تهران ایجاد می شود

رئیس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران در مراسم افتتاحیه کنفرانس ملی کارآفرینی در حوزه معلولیت گفت:

نخستین کنفرانس کلی کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت آغاز شد

نخستین کنفرانس کلی کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت با خیر مقدم رئیس هیات مدیره مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد، مهندس میرزاخانی ساعتی پیش آغاز شد.

30 مهر 1393

میزگرد علمی «نقش اسناد بالا دستی، قانون گذاران و دولت در کارآفرینی اجتماعی»

میزگرد علمی «نقش اسناد بالا دستی، قانون گذاران و دولت در کارآفرینی اجتماعی» روز چهارشنبه سی ام مهرماه در مجمتع آموزشی نیکوکاری «رعد» برگزار می شود.

29 مهر 1393

ظرفیت ثبت نام در نخستین کنفرانس کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت تکمیل شد

29 مهر 1393

نخستین کنفرانس کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت برگزار می شود

نخستین کنفرانس ملی کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت، روز چهارشنبه سی ام مهرماه در مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد برگزار خواهد شد.

26 مهر 1393

ثبت نام رایگان دانشجویان دانشکده کارآفرینی در نخستین کنفرانس کارآفرینی

ثبت نام دانشجویان دانشکده کارآفرینی در نخستین کنفرانس کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت رایگان می باشد

25 مهر 1393

مهلت ثبت نام با تخفیف کنفرانس تا 28 مهر ماه تمدید شد

مهلت ثبت نام با تخفیف کنفرانس تا 28 مهر ماه تمدید با تخفیف انجام می شود

15 مهر 1393

برگزاری نخستین کنفرانس ملی کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت

نخستین کنفرانس ملی کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت با هدف ترویج کارآفرینی اجتماعی و افزودن غنای علمی این حوزه، معرفی توانمندی­های معلولان به فعالان اجتماعی و ایجاد هم افزایی میان ایشان، توسط دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران و مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد در روز چهارشنبه سی ام مهرماه برگزار خواهد شد.

06 مهر 1393

اعضای میزگرد علمی